Catchline sai Tekesin Innovaatiosetelin

Saimme 5000 + alv Innovaatiosetelin Tekesiltä jotta voimme kehittää eteenpäin CINELATE työnimellä kasvavaa on-line video editoriamme. Sovelluksemme on kääntentekevä idea, sillä se mahdollistaa tuetun videokerronan, nopean ja aidosti helpon yritysvideon, explainervideon tai ohjevideon luomisen.

Ostamme konsultaatiota Innovaatiosetelillä SEOS Design / Pekka Kumpulalta joka on huippuammattilainen palveluiden ja konseptien tuotteistamisessa. SEOS Desgin voitti juuri FenniaPrize 17 pääpalkinnon!

Mukana CINELATE kehitystyössä on myös business enkeli ja sijoittaja Jussi Ilmarinen / Joy for Innovation. Yhdessä aloitamme nyt pohtimaan sovelluksen kansainvälisen menestyksen polkua ja terävöittämään sen positiota markkinoilla. Meillä on silti aivan uniikkeja ideota joita ei yhdelläkään on-line video editointi sovelluksella tai edes perinteisellä koneelle asennettavalla videoeditorilla ole!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>