Leevi & Leevin Kotiapu

Project Details

Date
November 10, 2015
Client
Leevi ry.
Skills
Kattava brandin uudistus ja 4K videokuvaus
Website
www.leeviry.net

Project Description

Leevi vanhainkotiyhtymä tilasi meiltä brändinsä uudistuksen ja teimme heille retro henkiset websivut ja kuvasimme niiden sisällöksi innostavia ja avartavia 4K videoita vanhainkodin onnesta. Kuvitimme ja taitoimme myös esitteen, jolla asiakas esittelee toimintaansa messuilla ja rekrytoi uusia ammattilaisia.

Palveluita laajennettiin valmistamalla erikseen Leevin Kotiapu Oy:lle omat sivut. He tarjoavat Helsingissä asuville ikäihmisille kotipalvelua, kotisiivousta sekä kodinhoitoa yhdessä paketissa.


Olemme tehneet vuosia tuloksellista yhteistyötä Catchline OY:n monitaiturin graafikko/kuvaaja Pekka Variksen kanssa. Pekka on loihtinut palvelutalomme graafisen ilmeen toiveidemme mukaiseksi ja elävöittänyt websivustomme arvojemme pohjalta. Asiakkaamme esiintyvät kotisivuillamme luontevasti ja rennosti useiden videoiden pääosassa Pekan taitavassa ohjauksessa. Näin visiomme HYVÄÄ MIELTÄ JA TERVEELLISTÄ ELÄMÄÄ on saatu näyttäväksi ja konkreettiseksi. Suosittelemme lämpimästi Pekka Variksen palveluita muidenkin toimijoiden käyttöön!!

Toiminnanjohtaja
Heidi Wallius-Virkkula
Leevi ry

leevin-kotiapu

5

leevi-esitekissa

04

06

leevi-web

Copyright 2015 Catchline Oy | Pekka Varis | Y -tunnus: 1874432-3 |catchline.fi