Origos

Project Details

Date
January 3, 2017
Client
Origos Oy
Skills
Video
Website
origos.fi

Project Description

Vallankumouksellinen digipainotalo Origos on tiivis ja tasokas työyhteisö. Origos pystyy saavuttamaan huippulaitteillaan FOGRA standardin, joka on erittäin harvinaista digipainolle. Catchline sai upean mahdollisuuden kuvata myyntivideon tälle kunnianhimoiselle yritykselle ja toteutimme työn suurella ilolla ja ihastuksella.

Videolla käydäään rivakkaan tempoon läpi tärkeimmät ja komeimmat painotalon laitteet aina historiallisesta kohostanssaus laitteesta värikalibrointiin ja digi-kirjojen painoon. Origos antaa laadukkaiden printtituotteiden lisäksi omille työntekijöilleen poikkeuksellisen hienot olosuhteet ja kaikki firman työntekijät ovat osakkaina yrityksessä – aitoa ruohonjuurihenkeä ja tinkimätöntä ammattitaitoa samoissa saappaissa.

Painamme luonnollisesti kaikki meidän sekä asiakkaidemme esitteet, käyntikortit ja julisteet Origosissa tästä ikuisuuksiin!


Luodessamme Origos Oy:n nettibrändiä, otti Pekka Varis minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä; hän tekisi napakan 4K mainosvideon ja samalla Catchline saisi päivitettyä esitteet ja käyntikortit jotka toteutettiin luonnollisesti Origoksessa. Homma toimi kuin rasvattu – video kuvattiin yhdessä päivässä kipakalla aikataululla ja keskellä arkista aherrustamme, silti videoon saatiin uniikki ja originelli syke. Kumpikin osapuoli on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön. Suosittelemme varauksetta, Varis on ammattilainen!

Toimitusjohtaja
Sami Nevalainen
Origos Oy

 

 

 

Copyright 2015 Catchline Oy | Pekka Varis | Y -tunnus: 1874432-3 |catchline.fi