Q-Spin video

Project Details

Date
January 6, 2017
Client
ACG Pulse
Skills
Video
Website
Watch video

Project Description

Uusin asiakkuutemme on ACG Pulse, pohjoismainen yritys joka hallitsee isojen jakelu-automaattien valmistuksen, customoinnin ja palvelukonseptin läpikotaisin. Meille annettin mahdollisuus osoittaa kykymme esittelyvideon tuotantotalona ja saimme aloittaa Q-Spin esittelyvideolla.

Tällaiset tekniset, luovutta ja mielikuvitusta vaativat, visuaaliset mutta helppolukuiset markkinointivideot ovat Pekka Variksen erikoisosaamista.

Kuvaus toteutettiin jättimäisellä Prysmian Group:in Kirkkonummen kaapelitehtaalla ja Q-Spin laitteen nerokasta toimintaa läpivalaistiin ainutlaatuisella 3D animaatiolla, jota varten Catchline kehitti “X-ray” tekniikan. Me suunnittelimme videon käsikirjoituksen, kirjoitimme englanninkielisen spiikin ja kautta linjan kannoimme vastuun kaikesta sisällöntuotannosta. Asiakkaan kanssa jaoimme vain luovat hetket ja kiitokset!

Videolla haastatellaan tehtaan työntekijöitä sekä tutustutaan koko ACG Pulsen rivakoihin logistisiin palveluihin, joita tehtaan sisäiseen verkkoon kytketty työhansikkaiden jakeluautomaatti mahdollistaa. Laitteella saavutetut säästöt ovat jopa 70 %.

Prysmian Finland myös rakastui videoon ja näytti sitä aulassaan pitkään. Tämä työ oli erittäin pidetty ja yhteistyö tulee jatkumaan ACG Pulsen kanssa vielä pitkään.


Yhteistyömme Pekka Variksen / Catchline Oy:n kanssa on ollut laadukasta ja jokainen valmistunut työ on yllättänyt meidät positiivisesti! Kommunikointi Variksen kanssa on ollut helppoa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Niinpä videoiden sisältö syntyi luontevasti ja 4K animaatiot ovat kristallinkirkkaita, näitä on ilo näyttää eteenpäin!

Toimitusjohtaja
Jarmo Nissinen
ACG Pulse Oy

Copyright 2015 Catchline Oy | Pekka Varis | Y -tunnus: 1874432-3 |catchline.fi