Reslink Secon

Project Details

Date
January 7, 2017
Client
Reslink Solutions
Skills
Video, 3D
Website
Watch video

Project Description

Vartiointiliike Secon on modernisoinut koko raportointinsa ja vartijoiden seurannan mobiiliksi Reslinkin avulla. Kuvasimme Ruoholahden avarassa yrityshotellissa videon vartijoiden työstä ja kuvitimme järjestelmän logiikkaa grafiikalla. Tässä videossa näkyy upeasti Red One MX elokuvakameralla toteutettuja vapaita ajoja, liikkuvan kärryn päältä istualtaan kuvattua liikettä, joka näyttää stabiloinnin jälkeen yhtä hyvältä kuin steadycam ajot!

Video näytettiin vartiointialan messuilla osana muuta messugrafiikkaa, joten se päätettiin jättää mykäksi. Seuraavaksi tuotantoa odottaa täyspitkän esittelyvideon toteutus, johon lisätään haastattelut sekä syvempää kerrontaa ja animaatiota.


Reslink Solutions osti state-of-the-art mobiiliratkaisumme ulkoasun uudistamisen Pekka Varikselta. Työn jälki oli tarkkanäköistä ja viimeisteltyä, toimivaa grafiikkaa. Käyttäjäkokemus nousi kansainväliselle tasolle ja samalla uusittiin logomme, jotta kokonaisuus soi yhteen. Tämän kaiken Pekka toteutti innostuneesti sekä aidosti tarpeitamme ja haasteitamme kuunnellen. Jatkossa aiomme käyttää Catchline Oy:n palveluita personallisen ja innovatiivisen 4K yritysvideon toteutukseen.

Toimitusjohtaja
Jukka Hautala
Reslink Solutions Ltd

Copyright 2015 Catchline Oy | Pekka Varis | Y -tunnus: 1874432-3 |catchline.fi