VIDEOLLA VAUHTIA VAALITYÖHÖN!

Catchline on pieni tehokas mainostoimisto, joka on 12 vuoden ajan nostanut osaamisensa rimaa tavoitteenaan onnelliset asiakkaat. Tuotostemme hinta ja laatu ovat kohdallaan ja kalustomme on huippuluokkaa. Videokuvauksissamme surraa elokuvatasoinen RED ONE kamera. Jälki on näkyvillä kotisivuillamme www.catchline.fi

Kunnallisvaalien lähestyessä haluaisimme avittaa vaalikampanjaanne arvojanne, tavoitteitanne ja ehdokkaitanne esittelevin videoin. Jo olemassa olevista järjestönne ja ehdokkaidenne kuvista voimme muokata vaaliesitteitä tai rakentaa kotisivuillenne vaalityöhön napakan videon.

Kuvaus voidaan toteuttaa teidän valitsemassanne ympäristössä, ulkona kaupungin vilskeessä, torilla tai rauhallisessa sisästudiossa.

Hiljattain loimme TSL:n Helsingin Opintojärjestö ry:lle uudet kotisivut ja teimme esittelyvideon järjestön koulutustarjonnasta. Tyytyväisenä asiakkaana järjestön toiminnanjohtaja Tuomas Finne suosittelee palveluitamme mielellään järjestöille.

“Varis on kentällä nopea, idearikas ja innostunut videokuvaaja. Saimme samalla videon sekä satoja sielukkaita still kuvia. Tämän lisäksi ostimme Catchline Oy:ltä koko järjestömme websivun uudistuksen moderniin, kevyeen ja mobiili-ystävälliseen ulkoasuun. Yhteistyö Pekan ja Catchline Oy:n kanssa jatkuu mielikuvitusta kutkuttavilla muodoilla!”


Toiminnanjohtaja
Tuomas Finne
www.tsl-helsinki.fi

 

VAALIVIDEO

Kuvaamme järjestöllenne hintaan 1.000 € – yhden päivän kuvaus RED ONE huippukameralla. Pakettiin kuuluu 1-2 minuutin video editointeineen sekä elävää grafiikkaa, jonka yhdessä visioimme. Yhdessä tällaisessa videossa voi luonnollisesti esitellä useitakin ehdokkaita, jotka jakavat samat teemat ja arvot.

 

VAALIESITE / VAALIMAINOS LEHTEEN

Näyttävä graafinen ilme ja selkeä iskevä teksti ovat kampanjan suola. Ilmeikkään vaalimainoksen teemme edullisesti 500 – 1.000 eurolla koosta riippuen. Mainostoimistona saamme lehti-ilmoituksiin alennusta.

Ystävällisesti
Catchline Oy
www.catchline.fi

Pekka Varis
Kuvaaja & Web Designer
050 340 7048
pekka.varis@catchline.fi

SHARE IT:

Related Posts

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>